De NSP Kistenvuller van KMK

Gepubliceerd op 2 september 2024 om 15:31

De NSP kistenvuller van KMK: Efficiëntie en precisie in het vullen van kisten

De NSP Kistenvuller van KMK is een veelzijdige en geavanceerde machine die speciaal is ontworpen voor het efficiënt vullen van kisten met agrarische producten zoals aardappelen, wortelen, en andere groenten. Deze kistenvuller combineert precisie met een hoge capaciteit, waardoor het een ideale oplossing is voor moderne landbouwbedrijven die streven naar productiviteit en kwaliteit.

 

Kenmerken van de NSP Kistenvuller

De NSP Kistenvuller is uitgerust met een dwars transportband en twee platforms die de kisten optillen. Tijdens het vullen verlaagt de machine automatisch het platform met de kist, wat zorgt voor een zachte en gelijkmatige vulling zonder beschadiging van het product. De dwars transportband beweegt over de kist en verdeelt het product gelijkmatig, wat resulteert in netjes gevulde kisten die eenvoudig gestapeld kunnen worden.

Een unieke functie van de NSP Kistenvuller is de mogelijkheid tot driefasenvulling, waarbij een extra sensorsysteem de kist in drie fasen vult. Dit zorgt voor een gelijkmatigere verdeling van veldverontreinigingen zoals grondkluiten, wat de ventilatie in de kist verbetert en de kwaliteit van het product behoudt.

 

Technische specificaties

  • Bedieningssysteem: PLC Mitsubishi
  • Touchscreen: 7 inch voor intuïtieve bediening
  • Elektrische aansluiting: 400 V
  • Vermogensverbruik: 3 kW
  • Optionele Uitrusting: Laadband, weegsysteem, driefasenvulling

 

Voordelen van de NSP Kistenvuller

De NSP Kistenvuller biedt diverse voordelen die bijdragen aan een efficiënter en zorgvuldiger productieproces:

  • Precisie: De combinatie van een dwars transportband en nauwkeurige sensoren zorgt voor een gelijkmatige vulling van elke kist.
  • Hoge Capaciteit: Na het vullen van een kist schakelt de machine automatisch naar de volgende kist, wat bijdraagt aan een hogere verwerkingscapaciteit.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende kistmaten en producten, waardoor het een flexibele oplossing is voor diverse toepassingen.

 

Toepassingen van de NSP Kistenvuller

Deze kistenvuller is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun producten in kisten te verpakken. Of het nu gaat om aardappelen, wortelen, of andere groenten, de NSP Kistenvuller biedt een oplossing die zowel de productkwaliteit als de productiviteit optimaliseert.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.