De BP Bunker van KMK

Gepubliceerd op 2 september 2024 om 15:18

De BP Bunker van KMK: Onmisbaar in moderne landbouw

De BP Bunker van KMK is een geavanceerde machine die een essentiële rol speelt in de verwerking en opslag van agrarische producten zoals aardappelen, uien, en wortelen. Ontworpen met een focus op efficiëntie en duurzaamheid, biedt de BP Bunker een betrouwbare oplossing voor het bufferen en doseren van producten in verschillende stadia van het productieproces.

 

Belangrijkste kenmerken van de BP Bunker

De BP Bunker is ontworpen voor het bufferen van producten en zorgt voor een gelijkmatige toevoer naar de volgende fase van de productielijn. De bunker kan aan het begin van een lijn worden geplaatst of op elke andere plek waar productbuffering nodig is. Het modulaire ontwerp van de BP Bunker maakt het mogelijk om de machine eenvoudig aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

De BP Bunker beschikt over een losband die is uitgerust met een inverter voor traploze snelheidsregeling. Dit zorgt ervoor dat de producten gelijkmatig worden gevoed naar de volgende delen van de productielijn. De hoogte van de dakvormige afdekking, die overbelasting van de band voorkomt, is verstelbaar, wat extra flexibiliteit biedt in verschillende toepassingen.

 

Technische specificaties

  • Beschikbare breedte: 1,5 m tot 3,0 m
  • Beschikbare lengte: 1,5 m tot 10,0 m
  • Capaciteit: Van 1 m³ tot 15 m³ (0,6 ton tot 10 ton aardappelen)
  • Band type: PVC band
  • Werkbreedte band: 0,4 m of 0,6 m
  • Elektrische aansluiting: 230 V of 400 V

De machine is standaard gemaakt van gepoedercoat staal, maar kan ook worden uitgerust met optionele functies zoals een zuurbestendig roestvrijstalen constructie, extra schokabsorberend materiaal en een ventilator voor effectieve ventilatie. Deze opties maken de BP Bunker nog veelzijdiger en geschikt voor verschillende agrarische toepassingen.

 

Voordelen van de BP Bunker

De BP Bunker biedt tal van voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing voor het bufferen en doseren van agrarische producten. De machine verhoogt niet alleen de efficiëntie van de productielijn, maar vermindert ook productverlies en optimaliseert de verwerkingstijd. Met zijn modulaire ontwerp en aanpasbare functies kan de BP Bunker worden afgestemd op de specifieke eisen van elke productielijn, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit en lagere operationele kosten.

 

Toepassingen

De BP Bunker is ideaal voor gebruik in verschillende agrarische toepassingen, waaronder het bufferen van aardappelen, uien, wortelen en andere groenten. De machine kan worden ingezet in productielijnen voor zowel kleine als grote bedrijven en biedt een betrouwbare oplossing voor het verwerken van grote hoeveelheden producten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.