KMK WR-serie afwegers

Gepubliceerd op 26 augustus 2024 om 13:57

De WR-serie van KMK: Innovatie in weeg- en verpakkingsoplossingen

De WR-serie van KMK vertegenwoordigt de nieuwste technologie op het gebied van weeg- en verpakkingsmachines voor agrarische producten zoals aardappelen, uien, wortelen en andere groenten. Deze machines zijn ontworpen om zowel de nauwkeurigheid als de efficiëntie van het verpakkingsproces te verbeteren, wat resulteert in hogere productiviteit en minder verspilling.

 

Belangrijkste kenmerken van de WR-serie

De WR-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder de WR30 MINI, WR30 MIDI, WR30, WR50, en WR50 MAXI. Elk van deze modellen is specifiek ontworpen om aan verschillende verwerkingsbehoeften te voldoen:

  • Capaciteit en weegbereik: De machines in de WR-serie hebben een weegbereik van 2,5 kg tot 50 kg, afhankelijk van het model. De WR30-modellen kunnen bijvoorbeeld maximaal 30 kg wegen, terwijl de WR50-modellen tot 50 kg aankunnen.
  • Instelbare transportbanden: De machines zijn uitgerust met één of twee transportbanden (breed en smal), die zorgen voor de juiste dosering van de groenten in de weegcontainer. De snelheid van deze banden is vrij instelbaar, zodat de instellingen aan de voorkeuren van de klant kunnen worden aangepast.
  • Automatische en handmatige verpakking: De WR-serie biedt de mogelijkheid om zowel automatisch als handmatig te verpakken. In de automatische modus opent de weegcontainer automatisch wanneer het juiste gewicht is bereikt. In de handmatige modus kan de operator de weegcontainer legen met behulp van een voetpedaal.

 

Technische specificaties

De technische specificaties van de WR-serie variëren per model, maar enkele algemene kenmerken zijn:

  • Maximale capaciteit: De capaciteit van de machines varieert van 4 ton/uur voor de WR30 MINI tot 8 ton/uur voor de WR50 MAXI.
  • Constructie: De machines zijn gebouwd met een robuust stalen frame, dat gepoedercoat is voor extra duurzaamheid. Optioneel zijn de machines ook verkrijgbaar in zuurbestendig roestvrij staal.
  • Gebruiksvriendelijke bediening: De machines zijn voorzien van een Mitsubishi touchscreen, variërend van 4,3 inch tot 7 inch, afhankelijk van het model, waardoor de bediening intuïtief en eenvoudig is.

 

Toepassingen van de WR-serie

De WR-serie is veelzijdig en kan worden ingezet voor het wegen en verpakken van diverse agrarische producten. De WR30 MINI en WR30 MIDI zijn ideaal voor kleinere verwerkingsbehoeften, terwijl de WR50 en WR50 MAXI geschikt zijn voor zwaardere toepassingen. Deze machines zijn compatibel met verpakkingsmachines, waardoor ze naadloos kunnen integreren in bestaande productielijnen.

 

Voordelen van de WR-serie

De WR-serie biedt tal van voordelen, waaronder een hoge nauwkeurigheid in het wegen, flexibiliteit in toepassingen, en duurzaamheid dankzij de stevige constructie. Bovendien zorgt de aanpasbaarheid van de transportbanden en weegcontainers ervoor dat de machines precies kunnen worden afgestemd op de specifieke eisen van uw productieproces.

De KMK WR-serie is een betrouwbare keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte, nauwkeurige en veelzijdige weeg- en verpakkingsoplossingen voor hun agrarische producten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.