De KMK Multihead afweger

Gepubliceerd op 26 augustus 2024 om 13:31

De KMK Multihead afweger: Innovatie in precisie en efficiëntie

 

De KMK Multihead afweger is een geavanceerde machine die speciaal is ontworpen voor het nauwkeurig wegen van agrarische producten zoals aardappelen, uien, wortelen en andere wortelgewassen. Deze machine maakt gebruik van meerdere weegunits, die elk kleine hoeveelheden product wegen. Vervolgens worden deze gewichten gecombineerd om de optimale batchgrootte te bereiken, wat zorgt voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en efficiëntie in het verpakkingsproces. De KMK Multihead afweger is ontworpen om hoge prestaties te leveren, wat essentieel is voor moderne landbouwbedrijven.

Werking en technische specificaties van de KMK Multihead afweger

De KMK Multihead afweger is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de WK07, WK09 en WK12, die respectievelijk 7, 9 en 12 weegunits bevatten. Elk van deze units heeft een capaciteit van 11 liter (met uitzondering van de WK12-M, die 6 liter weegunits heeft) en kan batches wegen van 1 tot 25 kilogram. De KMK Multihead afweger kan een capaciteit bereiken van 8,5 tot 16,5 ton per uur, afhankelijk van de grootte van de batches.

De KMK Multihead afweger is uitgerust met een intuïtieve Mitsubishi PLC-besturing en een 7-inch touchscreen, wat zorgt voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. Alle delen van de KMK Multihead afweger die in contact komen met het product zijn gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal, terwijl de andere delen zijn gepoedercoat voor extra duurzaamheid.

 

Veelzijdigheid en opties van de KMK Multihead Afweger

Een van de sterke punten van de KMK Multihead afweger is de veelzijdigheid. De KMK Multihead afweger kan worden aangepast aan specifieke vereisten, zoals het verwerken van wortelen en peterseliewortels, of het integreren van buffercontainers om de capaciteit te verhogen. Daarnaast kan de KMK Multihead afweger samenwerken met maximaal drie verpakkingsmachines, waardoor het een ideale oplossing is voor complexe verwerkingslijnen.

Optionele accessoires, zoals laadbanden en volledig roestvrijstalen constructies, maken de KMK Multihead afweger nog flexibeler en beter afgestemd op specifieke behoeften van de gebruiker.

 

Toepassingen en voordelen van de KMK Multihead Afweger

De KMK Multihead afweger is bijzonder geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar nauwkeurige en efficiënte weegoplossingen in de landbouwsector. De KMK Multihead afweger verhoogt de nauwkeurigheid van het wegen, minimaliseert productverlies, en verhoogt de snelheid van het verpakkingsproces, wat leidt tot hogere productiviteit en lagere kosten.

 

In een tijd waarin precisie en efficiëntie cruciaal zijn voor het succes van agrarische bedrijven, biedt de KMK Multihead afweger een betrouwbare en geavanceerde oplossing voor het verwerken van een breed scala aan producten.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.