Efficiëntie en Kwaliteit met KMK Transportbanden

Gepubliceerd op 2 september 2024 om 15:37

Efficiëntie en Kwaliteit met KMK Transportbanden

KMK is een toonaangevende leverancier van geavanceerde transportoplossingen voor de agrarische sector. Hun transportbanden zijn ontworpen om een naadloze verplaatsing van diverse agrarische producten te garanderen, met een sterke focus op efficiëntie, duurzaamheid, en maatwerk.

 

Soorten KMK Transportbanden

KMK biedt een breed scala aan transportbanden, waaronder zowel stationaire als mobiele oplossingen:

 

  1. Stationaire Transportbanden
    • Horizontale transportbanden: Voorzien van een gladde PVC-band, ideaal voor het verplaatsen van producten op één niveau.
    • Elevators: Uitgerust met een PVC-band met meenemers en vaak voorzien van een toevoertrechter gemaakt van zuurbestendig staal en bekleed met schokabsorberend materiaal.

De stationaire transportbanden van KMK kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van de klant, inclusief lengte, breedte, en snelheid van de band. Deze aanpasbaarheid maakt ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de landbouw.

 

  1. Lichte Mobiele Transportbanden
    • PLM Mobiele Transportbanden: Deze zijn ontworpen voor flexibiliteit en mobiliteit. Ze zijn uitgerust met transportwielen en een handmatig verstelbare hoogte, waardoor ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan verschillende werkomstandigheden. De PLM transportbanden zijn ook voorzien van een PVC-band met meenemers en kunnen optioneel worden uitgerust met een zwanenhals of een verstelbare uitvoertrechter.

 

Technische specificaties

  • Breedte: Beschikbaar van 20 cm tot 100 cm voor stationaire banden en van 30 cm tot 90 cm voor mobiele transportbanden.
  • Lengte: Beschikbaar van 50 cm tot 1400 cm voor stationaire banden en van 2 meter tot 7 meter voor mobiele transportbanden.
  • Aandrijving: Elektrische voeding van 230V of 400V.

 

Optionele Uitrustingen

KMK biedt verschillende opties om de transportbanden verder te optimaliseren, zoals:

  • Volledige roestvrijstalen constructie
  • Snelheidsregeling via een inverter
  • Top covers voor extra bescherming
  • Valdempers voor het veilig transporteren van kwetsbare producten

 

Voordelen van KMK Transportbanden

KMK transportbanden zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar bieden ook de flexibiliteit die nodig is om aan de specifieke behoeften van verschillende landbouwprocessen te voldoen. Of je nu een stationaire transportoplossing zoekt voor een vaste productielijn of een mobiele band nodig hebt voor verschillende werklocaties, KMK biedt een betrouwbare oplossing die bijdraagt aan de optimalisatie van de productiviteit en kwaliteit van je landbouwprocessen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.