Leestafels

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 15:40

Leestafels: Efficiënte oplossingen voor het uitlezen van aardappelen en groenten

Bij AgriTech Machinery bieden we een breed scala aan leestafels die speciaal zijn ontworpen voor het efficiënt uitlezen van aardappelen, uien en andere ronde groenten. Onze leestafels zijn verkrijgbaar in verschillende types, waaronder rollenleestafels (T, TS, TR) en bandleestafels (TB). Deze veelzijdige leestafels zorgen voor een optimale verwerking van uw producten.

 

Rollenleestafels: T, TS en TR Leestafels

De rollenleestafels van AgriTech Machinery zijn ideaal voor het uitlezen van ronde groenten. Deze leestafels zijn uitgerust met hoogwaardige verlichting en een frequentieregelaar, waardoor de snelheid van de rollen eenvoudig kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Standaard worden onze rollenleestafels geconstrueerd uit gepoedercoat staal, wat zorgt voor een duurzame en robuuste leestafel.

 

Kenmerken van de rollenleestafels:

  • Verlichting: Zorgt voor optimale zichtbaarheid tijdens het uitlezen van producten op de leestafel.
  • Frequentieregelaar: Biedt de mogelijkheid om de snelheid van de rollen op de leestafel aan te passen.
  • Duurzaamheid: Gepoedercoat staal voor een lange levensduur van de leestafel.

 

TR Leestafel: Het meest geavanceerde model leestafel

De TR leestafel is het meest geavanceerde model onder de rollenleestafels. In tegenstelling tot standaard rollenleestafels, is de TR leestafel voorzien van actieve rolaandrijving. Dit betekent dat de voortgangssnelheid en rotatiesnelheid van de rollen afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingesteld, wat resulteert in een efficiëntere en nauwkeurigere uitlezing van producten. Bovendien zorgt de band onder de rollen van de leestafel voor het verzamelen van klein afval, dat vervolgens in een uitneembare lade wordt afgevoerd.

 

Kenmerken van de TR Leestafel:

  • Actieve rolaandrijving: Individuele instelling van voortgangs- en rotatiesnelheid van de rollen op de leestafel.
  • Afvalbeheer: Band onder de rollen verzamelt klein afval in een uitneembare lade van de leestafel.
  • Verstelbaarheid: Optimaliseert het uitlezen van producten door aanpasbare snelheden op de leestafel.

 

Bandleestafels: TB Leestafel

De TB bandleestafels zijn ontworpen voor een soepele en continue stroom van producten tijdens het uitlezen. Net als de rollenleestafels zijn de bandleestafels uitgerust met verlichting en een frequentieregelaar. Deze bandleestafels bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het uitlezen van aardappelen en andere groenten.

 

Kenmerken van de bandleestafels:

  • Verlichting: Zorgt voor helder zicht tijdens het uitlezen op de bandleestafel.
  • Frequentieregelaar: Maakt het mogelijk om de bandsnelheid op de bandleestafel aan te passen.
  • Duurzaamheid: Gepoedercoat staal voor langdurige prestaties van de bandleestafel.

 

Waarom kiezen voor leestafels van AgriTech Machinery?

  • Efficiëntie: Onze leestafels zijn ontworpen om het uitlezen van producten te optimaliseren, wat resulteert in hogere productiviteit.
  • Flexibiliteit: Verschillende modellen en instelmogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd de juiste leestafel voor uw specifieke behoeften vindt.
  • Gebruiksgemak: Met verlichting en frequentieregelaars zijn onze leestafels eenvoudig in gebruik en aan te passen.
  • Duurzaamheid: Gepoedercoat staal garandeert een lange levensduur en betrouwbaarheid van de leestafel.

 

Conclusie

AgriTech Machinery biedt een breed scala aan leestafels die zijn ontworpen om het uitlezen van aardappelen, uien en andere ronde groenten te optimaliseren. Of u nu kiest voor een rollenleestafel of een bandleestafel, onze machines bieden de efficiëntie, flexibiliteit en duurzaamheid die u nodig heeft. De geavanceerde TR leestafel met actieve rolaandrijving en afvalbeheer biedt een innovatieve oplossing voor veeleisende toepassingen.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u een leestafel aanschaffen? Neem contact op met AgriTech Machinery voor deskundig advies en een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw productiebehoeften.

Klik hier voor onze leestafels!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.