BP en BM Bunkers

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 15:15

BP en BM Bunkers: Efficiënte oplossingen voor gelijkmatige dosering en buffering

Bij AgriTech Machinery bieden we verschillende bunkers aan die zijn ontworpen voor het efficiënt kantelen, bufferen en voeden van producten in een verwerkingslijn. In dit artikel bespreken we twee toonaangevende modellen: de BP bunker met kantelaar en de BM modulaire bunkers.

 

BP Bunker met kantelaar: Nauwkeurige dosering en kistverwerking

De BP bunker met kantelaar is een compacte en efficiënte machine die kisten kantelt in de bunker, wat resulteert in een gelijkmatige dosering van het product richting de opvolgende machines in de verwerkingslijn. De BP bunker is uitgerust met een geïntegreerde kistenkantelaar en heeft een capaciteit van 7,6 m³, wat zorgt voor een continue en gelijkmatige productstroom.

 

Kenmerken van de BP Bunker met kantelaar:

  • Capaciteit: 7,6 m³ bunker met een maximale capaciteit van ongeveer 35 kisten per uur.
  • Hydraulische Aandrijving: De kistenkantelaar is hydraulisch aangedreven, met een volledige cyclus van kantelen en terugbrengen naar de uitgangspositie in 30 seconden.
  • Flexibiliteit: Geschikt voor kisten met een breedte van 1,4 tot 1,8 meter. De kantelaar kan naar wens van de klant op de bunker worden gemonteerd.
  • Geavanceerd Besturingssysteem: Regelt zowel het kantelen van de kist als het vulniveau van de bunker. Bedienbaar vanaf een afstandsbediening.
  • Mobiliteit: Uitgerust met lepelkokers voor eenvoudige verplaatsing met een heftruck.
  • Constructie: Standaard vervaardigd uit gepoedercoat staal voor duurzaamheid.

 

BM Modulaire Bunkers: Flexibele buffering en voeding

De BM modulaire bunkers zijn ontworpen voor het bufferen van producten en het gelijkmatig voeden van opvolgende machines in een verwerkingslijn. Deze modulaire bunkers bestaan uit een basisframe met zijwanden van 0,5 meter hoog, die naar wens kunnen worden uitgebreid om aan verschillende capaciteitsbehoeften te voldoen.

 

Kenmerken van de BM Modulaire bunkers:

  • Modulaire Constructie: Biedt flexibiliteit met een basisframe en uitbreidbare zijwanden.
  • Variabele snelheidsverstelling: De losband op de bodem van de bunker is uitgerust met een frequentiegeregelde aandrijving of een variator, wat zorgt voor een gelijkmatige en doseerbare productstroom.
  • Overbelasting preventie: Een in hoogte verstelbaar dak voorkomt overbelasting van de band.
  • Doseeropening: Verstelbare doseeropening voor nauwkeurige controle van de productstroom.
  • Ventilatieoptie: Uit te rusten met een ventilator voor effectieve ventilatie, waarbij de losband volledig afsluitbaar is.
  • Constructie: Standaard vervaardigd uit gepoedercoat staal voor langdurige betrouwbaarheid.

 

Waarom kiezen voor BP en BM Bunkers van AgriTech Machinery?

  • Efficiëntie: Beide modellen zorgen voor een gelijkmatige dosering en continue productstroom, wat de efficiëntie van de verwerkingslijn verhoogt.
  • Flexibiliteit: De BP bunker met kantelaar en de BM modulaire bunkers bieden veelzijdige oplossingen die aan diverse operationele behoeften kunnen worden aangepast.
  • Gebruiksgemak: Met geavanceerde besturingssystemen en opties voor afstandsbediening zijn onze bunkers eenvoudig te bedienen.
  • Duurzaamheid: Gepoedercoat staal garandeert een lange levensduur en robuuste prestaties.

 

Conclusie

Bij AgriTech Machinery begrijpen we de behoefte aan betrouwbare en efficiënte oplossingen voor het verwerken van landbouwproducten. Onze BP bunker met kantelaar en BM modulaire bunkers bieden geavanceerde technologieën en flexibele mogelijkheden om uw verwerkingslijn te optimaliseren. Of u nu behoefte heeft aan nauwkeurige dosering of flexibele buffering, onze bunkers zijn ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u een BP of BM bunker aanschaffen? Neem contact op met AgriTech Machinery voor deskundig advies en een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw productiebehoeften.

 

Klik hier voor de bunkers!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.