Afweegmachines

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 11:51

Afwegers: Innovatieve oplossingen voor nauwkeurige weegtoepassingen 

Bij het wegen van aardappelen en groenten is precisie van cruciaal belang. Daarom biedt AgriTech Machinery een breed scala aan afweegmachines die zijn ontworpen om aan de hoogste standaarden van nauwkeurigheid en efficiëntie te voldoen. In dit artikel bespreken we twee toonaangevende modellen van het merk KMK: de WR Serie afweegmachines en de WK Multihead afweegmachines.

 

WR Serie afweegmachines

De WR Serie afweegmachines van KMK zijn specifiek ontworpen voor het nauwkeurig afwegen van aardappelen en groenten, met een werkbereik van 2,5 tot 50 kilogram. Deze veelzijdige afweegmachines zijn uitgerust met een of twee transportbanden, afhankelijk van het model, die het product naar de weegbunker transporteren en doseren. Dankzij de vrij instelbare snelheden van de transportbanden kan de gebruiker altijd de ideale instelling kiezen voor zijn product.

Een van de belangrijkste kenmerken van de WR Serie afweegmachines is het gebruiksvriendelijke Mitsubishi display, dat zorgt voor een eenvoudige instelling en bediening van de afweegmachines. De WR-30 en WR-50 (MAXI) afweegmachines kunnen naadloos worden gekoppeld aan een verpakkingsmachine. De weegbunker opent automatisch op basis van het signaal van de verpakkingsmachine, of kan handmatig worden bediend met een voetpedaal. Bovendien biedt de automatische modus de mogelijkheid om de weegbunker automatisch te laten openen zodra het ingestelde gewicht is bereikt.

Standaard zijn deze afweegmachines geconstrueerd uit gepoedercoat staal, wat zorgt voor een duurzame en robuuste constructie.

 

WK Multihead afweegmachines

De WK Multihead afweegmachines van KMK vertegenwoordigen de top van professionele weegoplossingen voor aardappelen en groenten. Deze afweegmachines combineren hoge capaciteit met uitzonderlijke nauwkeurigheid, dankzij het innovatieve ontwerp met meerdere onafhankelijke weegkoppen. Afhankelijk van het model zijn er 4, 7, 9 of 12 weegkoppen beschikbaar. De afweegmachines selecteren volautomatisch de meest geschikte combinatie van gewichten om tot een zeer nauwkeurige hoeveelheid te komen.

Bij de standaarduitvoering zijn alle delen die in contact komen met het product vervaardigd uit roestvast staal, terwijl de overige delen bestaan uit gepoedercoat staal. Dit garandeert een lange levensduur en hygiënische verwerking van producten. De standaarduitrusting van de afweegmachines omvat de weger, een afvoerband (links/rechts draaiend), een sensor voor het aansturen van de aanvoertransportband en een serviceplatform met reling en ladder.

Net als bij de WR Serie, zorgt het goed afleesbare en gebruiksvriendelijke Mitsubishi display voor een eenvoudige instelling en bediening van de afweegmachines.

 

Waarom kiezen voor afweegmachines van AgriTech Machinery?

  • Nauwkeurigheid: Beide series afweegmachines bieden geavanceerde technologieën voor het nauwkeurig wegen van producten.
  • Gebruiksgemak: De intuïtieve Mitsubishi displays maken de afweegmachines eenvoudig te bedienen.
  • Duurzaamheid: Gepoedercoat staal en roestvast staal garanderen een lange levensduur en betrouwbaarheid.
  • Flexibiliteit: Van handmatige bediening tot volautomatische koppelingen met verpakkingsmachines, onze afweegmachines passen zich aan uw behoeften aan.

 

Conclusie

De afweegmachines van AgriTech Machinery, waaronder de WR Serie afweegmachines en WK Multihead afweegmachines van KMK, bieden betrouwbare en nauwkeurige oplossingen voor het wegen van aardappelen en groenten. Of u nu kiest voor de veelzijdigheid van de WR Serie of de hoge capaciteit en precisie van de WK Multihead, AgriTech Machinery garandeert kwaliteit en innovatie in elke afweegmachine.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wilt u een specifieke afweegmachine bestellen? Neem contact op met AgriTech Machinery voor deskundig advies en een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw productiebehoeften.

 

Klik hier voor onze afwegers!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.